tiistai 31. tammikuuta 2012

Aamu tunnevuoristoradassa

Aamulla kun heräsin niin olin iloinen vaikka herätyskelloni pärähti soimaan 5:55.
Bussipysäkille meno olikin jo todella suurta tuskaa mutta sekin muuttui iloksi kun näin vanhan luokkakaverini joka kertoi muuttaneen naapuriini, kutsuin itseni sinne lähipäivinä kahville
Iloisuus ja onnellisuus nousi vieläkin korkeammalle kun näin nykyisiä luokkakavereitani, JEEJEE!
Ja sitten taas ärsytti ja kiukutti, maailman loppu koputteli olkapäätäni valmiina hyökkäykseen. Sepäs se sitten ärsytti vielä enemmän, mutta olin ovela ja aloin katsomaan TAAS kissavideoita ja taas on kivaa, ihanaa, mahtavaa!















Tällä hetkelläni minun pitäisi ottaa selvää PLE:stä mutta minulla ei ole minkäänlaista hajua mitä se on joten aletaanpas työstämään sitä!

Personal learning environment eli PLE tarkoittaa henkilökohtaista oppimisympäristöä jossa voi tehokkaasti hyödyntää tietotekniikkaa jonka tavoitteena on kehittää ja kokeilla, miten eri sosiaalisen median (facebook, irc-galleria yms.) välineet rakentuvat ja taipuvat opettajien ja opiskelijoiden käsissä henkilökohtaisiksi oppimisympäristöiksi. Luin PeLE- projektista jossa tarkastellaan ja kehitetään PLE-ideaa eri näkökulmista: PLE yritysyhteistyössä, työnhaussa, osaamisen tunnistamisessa ja tunnustamisessa ja erityisesti opetuksessa ja oppimisessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti